fredag den 22. maj 2009

Norsk Nordmand fra Norge ;)

Åh ja... vi havde besøg til vores hvalpe torsdag.
En Familie på 4 havde taget den rigtig lange køretur fra Skien i Norgen til Nakskov på lolland. Jeg har igennem længere tid skrevet sammen med den ældste datter, som meget gerne ville have en hund og havde forelsket sig i vores lille Sebastia. Så hele familien drog afsted for at møde den lille hvalp og os og resten af vores hunde bande.
De havde kørt lidt forkert en enkelt gang på vejen ned til os, så de blev en smule forsinkede, men skidt de blev nogel herlige timer hvor vi fik snakket hunde, pasning opdragelse og alt det vi altid gør med nye hvalpekøbere, samt især fik nusset hvalpene;)
Der var ihvertfald glæde i familien især hos den ældste datter, da faderen til sidst gav sig og sagde ok, den må du godt få;) Så den lille frækkest bavian til sebastia skal til Skien og gør Norge usikkert;) Bliver spændende at følge ham i sin nye familie, som jeg er sikker på, at vi nok skal forblive i tæt kontakt med.
Og på den måde kan det jo så være at jeg kan lære at blive bedre til at forstå Norsk.... det var ikke alle ord og sætninger jeg forstod, dette samme gjaldt vist også for dem og at forstå vores danske, men med tegn fagter og et par engelske gloser hist og her, så lykkedes det helt fint;) og snakken gik ihvertfald lystig hen over frokostbordet.
Tiden gik desværre alt for hurtigt, og inden vi så os om skulle de afsted igen for at nå at være hjemme om aftenen hos dem selv.
Men vi ser frem til næste besøg, som vil blive den dag at lille Sebastia flytter hjemmefra... er igang med at prøve at lære ham nogle af de norske gloser som jeg kan, så han ikke føler sig helt udenfor når han kommer til sit nye hjem;)


Have had visitor from Norway, they have driven the long trip from Skien Norway, to our little home in Nakskov, DK.
It was a great day with lots of talking about dogs, training of them and all there is in between. And we now are certain that over little happy playful boy Sebastia now has to learn Norwegian, he was the one the Norwegian family has fallen in love with, so lets see what the future will bring for him;)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar