lørdag den 23. maj 2009

den første hele dag;)

Så har Dahlí klaret det første døgn hos os alle sammen i Nakskov, og hun er begyndt at falde godt til. Alle de voksne hunde har accepteret hende og hun har lært hvem af de lidt ældre unde hun skal styre udenom, når hun i torpet-fart drøner igennem haven. Pudsigt at se at hun ved at Alfred bestemt ikke vil bryde sig om at hun drøner ind i ham, men at hun istedet kan bruges Qavi, Zofie og et par andre som stoppeklods, når farten er blevet for høj og hun ikke kan stoppe selv.
Farmand Krispin nyder at have en lille hvalp omkring sig, han har ikke nogen anelse om at hun er hans datter, men han passer på hende og nusser omkring hende og hun kan li at gå ved siden af ham...
Det er faktisk bare så rart at have to blå sheltier igen, det minder mig om da vi startede med sheltierne for nu snart 21år siden. Jeg fik min den første som var en blå han, og efter et par år fik min mor også en sheltie også en blå han, og nu har vi endelig to blå igen. Dahlí er den første blå tøs vi nogensinde har haft, så det er også lidt specielt;)
Idag har vi også haft besøg til Feo's hvalpe, det gik rigtig fint, hvalpene tog godt imod dem og lave den ene charmerende narrestreg efter den anden. Men det er dejligt at se at de ikke på nogen måder trækker sig overfor fremmede.
De voksne hunde nød at der kom besøg, hvilket betød endnu to hænder til at klø dem;) Og lille Dahlí var faktisk så træt at hun det meste af tiden snorksov - hun fandt ro til at hvile;)
Så alt i alt en begivenhedsrig dag, og aftenen brugte jeg på at få navngivet ca 150 hvalpebilleder... jeg var til sidst helt firkantet i øjnene;) men dejligt at det er blevet gjort og billederne er komme i system. Nu hvor vi har 2 digital kameraer kan man hurtigt få taget en masse billeder... at få dem taget er nemt nok, det hårde arbejde er at sortere og navngive....


this was the first entire day for Dahlí at our house, and she is feeling more and more at home;) she has now found out whom of the elderly dogs that doesn't want her bumping into them, when she is running in full speed in the garden, and whom would love to play with her. Krispin her father enjoys her aswell, not that I believe that he can feel that she is his daughter.
And it is a great feeling having two blue shelties again, now it is like in hte beginning, our first two shelties was blue aswell. Dahlí is also our first blue-merle bitch.
Furthermore we had new visitors for the Feo pups, and it went quite well, the little ones know how to be charming;) and the elder dogs loved the new company, which means more hands to touch them all;)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar